CSM Slatina pierde la Alexandria, la capătul unui joc în care mulţi dintre jucători au fost menajaţi pentru barajul cu Alexandria

CSM Slatina a pierdut, scor 3-2, ultimul meci din play-off, disputat pe terenul celor de la CSM Alexandria, la capătul unei partide în care antrenorul Ovidiu Burcă a aliniat un unsprezece de start total schimbat, mulţi dintre jucători fiind menajaţi pentru barajul cu FC Pucioasa, care se va disputa pe 25 şi 28 mai.

Calificată deja de pe primul loc în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a, CSM Slatina a abordat meciul din deplasarea de la Alexandria cu un unsprezece de start mult schimbat, o parte din jucători fiind menajaţi.

Slătinenii au condus la pauză cu 1-0, dintr-un autogol al lui Ciocoteală (min.5), pentru ca în repriza a doua CSM Alexandria să întoarcă meciul, prin golurile marcate de Neagu (min.55), Dobrică (min. 59) şi Preoteasa (min.61). Constantin Radu a redus din diferenţă cu un şut de la 16 metri, în minutul 68, jocul încehindu-se 3-2.

Celălalt meci din play-off, s-a încheiat cu victoria celor de la Viitorul Dăeşti, care au învins cu 2-1 formaţia Vediţa Coloneşti. Prin urmare, cea de-a doua formaţie din serie care merge la barajul de promovare este Viitorul Dăeşti, avantajată de locul ocupat în clasament la finalul sezonului regulat.

CSM Slatina va susţine meciul tur, din cadrul primului baraj de promovare în Liga a II-a, pe terenul celor de la FC Pucioasa, urmând ca returul să se dispute sâmbătă, 28 mai, pe Stadionul „1 Mai”, din Slatina.