CSM Slatina leagă victoria cu Poli Iaşi cu un rezultat pozitiv în deplasarea de la Dinamo Bucureşti

Echipa de fotbal CSM Slatina revine cu un punct din deplasarea de la Dinamo Bucureşti, după un meci încheiat la egalitate, scor 0-0. Cu acest rezultat, gruparea slătineană rămâne pe un loc bun, care-i conferă o oarecare linişte privind atingerea obiectivului, menţinerea în Liga a II-a.

 

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Dinamo Bucureşti, la capătul unei partide disputate, în care ambele formaţii au avut ocazii de a prelua conducerea.

Cătălin Doman a ratat o ocazie imensă în minutul 12, pentru ca Alexandru Pop, atacantul echipei adverse, să rateze şi el din câţiva metri, după un balon respins de goalkeeper-ul Ionuţ Pop în faţă (min.31).

Actul secund a început tot cu o ocazie a slătinenilor, prin Leaţă, al cărui şut din careu s-a dus pe lângă poartă, însă şi dinamoviştii au devenit periculoşi pe măsura scurgerii timpului, mai ales că gruparea slătineană a încheiat jocul în inferioritate numerică, după ce fundaşul stânga Alin Pisăru a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 85.

În prelungirile jocului, dinamoviştii au solicitat o lovitură de la unsprezece metri, la o ieşirea a portarului Ionuţ Pop, după o centrare de pe partea dreaptă.

S-a terminat 0-0, la capătul unei partide în care gruparea slătineană revine cu un punct, legând astfel succesul cu Poli Iaşi cu un rezultat pozitiv.

Runda viitoare, CSM Slatina va primi vizita celor de la Unirea Constanţa, într-o partidă programată pe Stadionul „1 Mai”, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11.00.