CSM Slatina întâlneşte miercuri, de la ora 18.00, în deplasare, FC Pucioasa. Turul barajului de promovare poate fi urmărit pe YouTube

Echipa de fotbal CSM Slatina va face, astăzi, deplasarea la Pucioasa, urmând ca miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, să întâlnească, în cadrul turului semifinalei barajului de promovare în Liga a II-a, formaţia dâmboviţeană. Returul este programat sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”.

CSM Slatina întâlneşte, în semifinala barajului de promovare, FC Pucioasa, formaţie care a încheiat sezonul regulat pe locul II în seria a V-a.

Meciul tur se va disputa miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul „Dumitru Tică Popescu”, din Pucioasa. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Cătălin Busi, din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tuşe de Alexandru Vişan şi Daniel Vlase, ambii din Galaţi. Observatorii delegaţi la acest joc sunt Raluca Şerban (Popeşti) şi Silviu Crângaşu (Ploieşti). Arbitrul de rezervă este Dorin Burloiu, din Galaţi.

FC Pucioasa-CSM Slatina va putea fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene. Meciul retur se va juca sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”. Câştigătoarea acestei semifinale va juca barajul final pentru promovarea în Liga a II-a, contra învingătoarei din barajul Odorheiul Secuiesc-Viitorul Dăeşti.