CSM Slatina, deplasare la Petrolul Potcoava, în turul al III-lea al Cupei României

După victoria cu Ripensia Timişoara, CSM Slatina ia startul Cupei României. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu întâlneşte marţi, 13 septembrie, de la ora 16.30, în deplasare, formaţia din Liga a III-a, Petrolul Potcoava, în cadrul turului III al competiţiei. Sâmbătă, slătinenii vor avea un nou meci dificil în campionat contra celor de la Metaloglobus Bucureşti.

Echipa de fotbal CSM Slatina debutează marţi, 13 septembrie, în Cupa României, contra formaţiei de eşalon inferior, Petrolul Potcoava.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a declarat, după victoria cu Ripensia Timişoara, că va aborda meciul cu jucătorii care au evoluat mai puţin, având în vedere faptul că sâmbătă echipa se va deplasa la Metaloglobus Bucureşti.

Jocul din Cupa României îl vom aborda cu jucătorii care au evoluat mai puţin, cu atât mai mult cu cât, sâmbătă, ne aşteaptă un meci dificil, în deplasare, cu Metaloglobus, o echipă contracandidată la menţinerea în Liga a II-a”, a spus Daniel Oprescu, despre duelul din Cupa României.

Meciul Petrolul Potcoava-CSM Slatina va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinenene, AICI.