CSM Slatina, deplasare la Ocna Mureş, în play-off-ul Cupei României

Echipa de fotbal CSM Slatina se deplasează la Ocna Mureş, pentru meciul din play-off-ul Cupei României, programat miercuri, 28 septembrie, de la ora 16.30.

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, formaţia din eşalonul al treilea Ocna Mureş, în cadrul play-off-ului Cupei României.

Slătinenii se concentrează în mod special pentru jocurile din campionat, actualul sezon al Ligii a II-a fiind extrem de echilibrat, iar lupta pentru menţinere se anunţă aprigă. Prin urmare, după jocul din Cupa României, gruparea slătineană, aflată la jumătatea clasamentului Ligii a II-a, cu 11 puncte acumulate, întâlneşte duminică, 2 octombrie, în deplasare, FC Braşov, echipă ce a adunat doar opt puncte în acest debut de sezon.

Meciul Ocna Mureş-CSM Slatina, din cadrul play-off-ului Cupei României, se va disputa miercuri, 28 septembrie, de la ora 16.30. Partida este eliminatorie. Dacă după cele 90 de minute de joc va exista egalitate, atunci se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. În situaţia în care egalitatea persistă, se vor executa lovituri de la unsprezece metri.