CSM Slatina, deplasare la CSM Alexandria în ultimul meci din play-off

Calificată de pe primul loc în semifinala barajului de promovare în Liga a II-a, programat pe 25 şi 28 mai, contra celor de la FC Pucioasa, CSM Slatina încheie play-off-ul pe terenul celor de la CSM Alexandria. Pentru gruparea pregătită de Ovidiu Burcă, jocul de pe terenul formaţiei teleormănene este unul fără miză, însă această ultimă etapă decide cea de-a doua formaţie din seria a VI-a, care va merge la baraj, acolo unde va întâlni AFC Odorheiul Secuiesc.

Dacă pentru CSM Slatina duelul cu CSM Alexandria este unul lipsit de griji, fiind deja calificată la primul baraj de promovare, iar cel mai probabil Ovidiu Burcă va menaja o parte din jucători, CSM Alexandria mai are şanse să meargă la baraj doar dacă învinge formaţia slătineană, iar Viitorul Dăeşti, care întâlneşte pe teren propriu Vediţa Coloneşti, se împiedică.

În cazul în care Viitorul Dăeşti învinge, pe teren propriu, Vediţa Coloneşti, şansele celor de la CSM Alexandria de a merge la baraj sunt nule, deoarece în cazul egalităţii de puncte între cele două, formaţia avantajată este Dăeşti, care a terminat pe un loc mai bun sezonul regulat.

Duelul CSM Alexandria-CSM Slatina se joacă vineri, 20 mai, de la ora 18.00, şi va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al grupării slătinene. De asemenea, de la aceeaşi oră, este programat şi duelul Viitorul Dăeşti-Vediţa Coloneşti.