CSM Slatina a transferat o extremă de la CSM Bucureşti

Echipa de handbal CSM Slatina anunţă transferul extremei stânga Diana Fînaru, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru CSM Bucureşti. Oficialii echipei de handbal au perfectat, până în acest moment, şase transferuri pentru noul sezon al Ligii Naţionale, care va începe pe data de 28 august.

Pe lângă aducerea pivoţilor Florentina Dragomir (Rapid Bucureşti) şi Teodora Popescu (HC Zalău), CSM Slatina le-a mai transferat pe Andreea Pătuleanu (CSM Deva), Sabrina Lazea (HC Zalău), Andreea Chetraru (CSM Craiova) şi extrema stângă Diana Fînaru, de la CSM Bucureşti, care are doar 21 de ani.

CSM Slatina s-a despărţit, în această vară, de Lorena Ostase, Oana Chitacu, Luciana Popescu, Cristina Creţu, Ştefania Gheorghe, dar şi Mirela Paşca, care a părăsit echipa cu ceva timp în urmă.

CSM Slatina îşi reconstruieşte astfel echipa pentru noul sezon al Ligii Naţionale, care va începe pe data de 28 august. Gruparea slătineană va debuta în deplasare, la Gloria Buzaă, urmând ca în primul meci de pe teren propriu să primească vizita celor de la Minaur Baia Mare.