CSM Slatina a pierdut la patru goluri meciul, din deplasare, contra echipei Rapid Bucureşti

Echipa de handbal CSM Slatina a reuşit un joc bun contra campioanei din stagiunea trecută, Rapid Bucureşti, însă nu a reuşit să furnizeze surpriza. Handbalistele pregătite de Victorina Bora au ţinut ritmul până în minutul 45, însă pe final de joc au cedat, superioritatea valorică a adversarelor spunându-şi cuvântul.  Meciul s-a încheiat cu 26-22, la capătul unei partide în care Lixăndroiu şi Necula au fost cele mai bune marcatoare în tabăra slătineană.

CSM Slatina a ţinut aproape de Rapid Bucureşti până în minutul 45, moment în care pe teren a intrat inclusiv Lorena Ostase, care a petrecut câteva sezoane în tricoul grupării slătinene. Deşi, au reşit un joc bun, slătinencele n-au putut furniza surpriza, meciul încheindu-se în favoarea campioanei ţării, Rapid Bucureşti, care a bifat prima victorie din noul sezon, scor 26-22.

Cele mai bune marcatoare în tabăra echipei pregătite de Victorina Bora au fost Lixăndroiu şi Necula, două jucătoare tinere, de mare perspectivă, care şi-au trecut în cont câte cinci reuşite. La Rapid Bucureşti s-a evidenţiat Eliza Buceschi, care a marcat şapte goluri.

CSM Slatina rămâne fără puncte după primele trei etape scurse din actualul sezon al Ligii Naţionale, iar etapa viitoare va întâlni, pe teren propriu, nou-promovata CSM Galaţi, într-o partidă în care Slatina este favorită certă.