CSM Slatina a câştigat jocul de pregătire cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în meciul de pregătire disputat în compania viitoarei colege din noul sezon al Ligii a II-a, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Unicul gol al partidei a fost marcat de căpitanul de echipă Cătălin Doman, în prima parte a jocului.

Nou-promovata în Liga a a II-a, CSM Slatina, a susţinut al doilea meci de pregătire al verii, de data aceasta în compania divizionarei secunde, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Jocul s-a încheiat cu victoria formaţiei slătinene, scor 1-0, printr-un gol marcat de Cătălin Doman, dintr-o lovitură de la unsprezece metri,în prima parte a confruntării disputate pe unul dintre terenurile de antrenament din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat întreg lotul aflat la dispoziţie. S-au jucat două reprize a câte 60 de minute, distribuţia din teren fiind schimbată la pauză, iar pe posturile în care concurenţa este mai mare, fiecare jucător a evoluat câte 30 de minute.

Gruparea slătineană este în continuare în cantonament pe plan local, având un program de pregătire cu două antrenamente pe zi.

A fost un antrenament specific, într-o perioadă de acumulări. Mai avem trei săptămâni de pregătire, avem timp să lucrăm la cristalizarea unui prim unsprezece. Până atunci, ei trebuie să tragă tare în antrenamente şi, bineînţeles, în jocurile de pregătire, ca să poată să-şi câştige locul în primul unsprezece. Concurenţa este benefică”, a declarat Daniel Oprescu, după amicalul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Echipa de fotbal CSM Slatina ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, 16 iulie, Dinamo Bucureşti, într-un amical la Slatina, însă formaţia bucureşteană a anunţat că nu se va prezenta.

CSM Slatina primele 60 de minute: Preduţ, Dinu, Sălcianu, Manea, Ionuţ Mitran (Stan Abel), Traşcu, Şerban,Remus Trancă ( Deta), Cătălin Doman ( Popovici), David Oprescu (Constantin Radu), Lazăr (Luis Niţu).

CSM Slatina ultimele 60 de minute: Pop, Pisăru, Bărbuţi, Gherghe, Stan Abel ( Beniamin Enache), Dorin Toma, Alexandru Neagu, Deta (Cristi Dinu), Popovici (Necşulescu), Constantin Radu (Leaţă), Luis Niţu (Marius Neicu).