Cine va câștiga titlul în sezonul viitor din Premier League? Care sunt argumentele pentru cele două candidate, Liverpool și Manchester City

Realitatea este că oricât ar spune lumea că Premier League este cea mai competitivă ligă din lume, în ultimii ani bătălia la titlu s-a dat între aceleași două formații. Liverpool și Manchester City domină în acest moment scena fotbalistică din Anglia și pe bună dreptate: sunt de departe cele mai valoroase echipe din insulă și situația pare că va fi similară și în sezonul viitor.


Ambele echipe s-au întărit serios în această vară, mai ales în plan ofensiv așa că este de așteptat o bătălie aprigă pentru titlul de campioană a Angliei. Cine va câștiga? Și care sunt argumentele? Nu uita că și în sezonul viitor poți paria live la Sportingbet, dar fă-o știind care sunt argumentele pentru fiecare echipă în parte. 

Pentru a ști toate datele importante, citește în continuare

1. Argumentele lui Liverpool

Echipa pregătită de germanul Jurgen Klopp este în acest moment în cea mai bună formă de când a venit el pe bancă. Sigur că au fost sezoane în care au câștigat UEFA Champions League și în care au cucerit chiar și titlul în Premier League iar fanii și le vor aminti pentru totdeauna. Cu toate acestea, în acest moment Liverpool joacă cel mai bun fotbal al ei, iar asta s-a văzut pe teren și sezonul trecut. Nu încape îndoială că echipa de pe Anfield Road este una dintre cele mai bune din lume, iar sosirea unui star ca Darwin Nunez nu face decât să întărească argumentele pentru cormorani. Dacă ne gândim și la Mohamed Salah, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, atunci putem observa că Liverpool are șanse reale să treacă de Manchester City în acest sezon. E clar candidata cu cele mai mari șanse să facă asta. PLecarea lui Sadio Mane va fi dureroasă, însă vine în cel mai bun moment posibil, iar Klopp a demonstrat în trecut că este capabil să treacă este plecări importante.

2. Argumentele lui Manchester City

Manchester City pare să fie cea mai bună echipă din lume în acest moment, nu putem să spunem altceva. Chiar dacă Real Madrid a câștigat UEFA Champions League, englezii au fost echipa mai bună pe parcursul celor două manșe și doar ghinionul și Benzema i-au oprit să nu se califice. Poate și lipsa unui atacant veritabil. Însă singurul punct slab al acestei echipe cu adevărat fantastice a fost acoperit de Klopp vara aceasta prin sosirea celui mai bun atacant din lume la ora actuală, Erling Haaland. în condițiile astea, avem pe Etihad Stadium o echipă perfectă, cel puțin pe hârtie și una care va fi foarte dificil de oprit. Rămâne de văzut dacă va putea să facă Liverpool asta, pare foarte greu.

Așadar, dacă vrei să pui la pariuri pe viitoarea campioană a Angliei, ia în calcul argumentele de mai sus pentru ambele echipe și ia o decizie calculată și gândită astfel încât să ai cele mai mari șanse de câștig. 

sursă foto: unsplash.com