Cine ia titlul în Spania? Real Madrid NU este favorită în acest sezon!

Real Madrid și Barcelona sunt două dintre cele mai importante cluburi de fotbal din întreaga lume. Foarte mulți fani și analiști le consideră, de altfel, drept cele mai mari cluburi din istorie. „Galacticii“ lui Carlo Ancelotti și „extratereștrii“ lui Xavi Hernandez se înfruntă în acest sezon pentru cucerirea titlului în Spania, iar duelul se anunță a fi unul extrem de încins. 


Atât evoluțiile și rezultatele celor două echipe, cât și părerile experților indică faptul că lupta pentru titlu va fi una pe care fanii o vor urmări cu sufletul la gură. În mod surprinzător, însă, favorită nu este campioana en-titre și câștigătoarea ediției 2022 a UEFA Champions League!

Duel clar pentru titlu: FC Barcelona vs. Real Madrid!

La Liga este una dintre cele mai populare competiții interne din lume, iar duelul supranumit El Clasico, disputat an de an de Real Madrid și FC Barcelona, atrage întotdeauna privirile tuturor. Nu este de mirare că, și în acest sezon, cele două echipe sunt candidate certe la cucerirea titlului. 

De altfel, bookmakerii, nu le dau nicio șansă celorlalte echipe să aibă un cuvânt de spus. Cota campioanei din 2021 la un nou succes este una uriașă: 101! Dacă ești fan al competiției interne care a dat ultima campioană a Europei, pariază pe sport și profită de cotele excelente oferite de bookmakeri pentru campionatul Spaniei! Chiar dacă Real Madrid este echipa care a câștigat precedenta ediție a UEFA Champions League, precum și ediția 2021-2022 a competiției interne, Los Blancos nu sunt favoriți la un nou succes pe plan intern! 

Cota lor pentru un succes este de 2,50, în ciuda parcursului foarte bun din prima parte a sezonului. Această cotă este explicabilă, însă, prin prisma faptului că “galacticii“ lui Carlo Ancelotti au fost depășiți în clasament de rivala FC Barcelona, chiar înainte de pauza competițională pricinuită de Cupa Mondială din Qatar. Pe de altă parte, forța Realului ar putea să le ofere pariorilor oportunități excelente.

Madrilenii s-au impus în meciul durect cu FC Barcelona, disputat pe Santiago Bernabeu în data de 16 octombrie. Ei au câștigat cu 3-1, după golurile lui benzema, Valverde și Rodrygo, respectiv Ferran Torres. Barcelona a înregistrat o revenire de formă, pe finalul sezonului de toamnă, care i-a determinat pe bookmakeri să îi ofere o cotă de 1,53 la un succes final, care ar fi al 27-lea din istoria clubului!

Pentru echipa lui Xavi, o astfel de reușită ar fi de-a dreptul senzațională, având în vedere problemele financiare care au amenințat și continuă să amenințe stabilitatea clubului. Totodată, fanii blaugrana așteaptă ca jucătorii să se revanșeze, după ce Lewandowski și colegii săi au fost eliminați prematur din Liga Campionilor. Ei au terminat pe locul 3 grupa din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Inter Milano și Viktoria Plzen. 

Așadar, se anunță o luptă strânsă la titlu, dusă între Real Madrid și FC Barcelona. Favoriți sunt catalanii, însă experiența și valoarea jucătorilor lui Carlo Ancelotti ar putea să ajute pariorii să profite de o cotă foarte bună pe un succes “galactic“. Alege să pariezi și tu pe spectacolul din La Liga, însă reține că aceste cote pot să se modifice pe parcursul competiției. De asemenea, nu uita să pariezi cu responsabilitate!

Sursa foto: Pixabay.com