Cinci cursuri de formare profesională, în luna iulie, prin intermediul AJOFM Olt

70 de persoane vor putea urma gratuit, în luna iulie, cursuri de formare profesională, prin AJOFM Olt, dacă nu au un loc de muncă.  De asemenea, cursurile poate fi urmate şi de cei care vor să se reorienteze din punct de vedere profesional.

 

La nivel judeţean, în luna iulie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune sa organizeze cinci programe de formare profesională pentru 70 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

-          - frizer

-          - îngrijitor spatii verzi

-          - femeie de serviciu

-          - îngrijitor spaţii verzi

-          - inspector SSM

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.