Centru de vaccinare anti-Covid 19, cu serul adaptat variantelor Omicron, deschis la Policlinica Veche Slatina

Direcţia de Sănătate Publică Olt anunţă deschiderea, din data de 12 decembrie, a unui centru de vaccinare anti-Covid-19, la sediul secundar, în Policlinica Veche din Slatina. Serul folosit pentru imunizare este adaptat variantelor B.A. 4-5 Omicron.

 

Începând cu data de 12.12.2022, la  sediul secundar al D.S.P. Olt, locaţia din municipiul Slatina,  str. Aleea Tineretului, nr. 1 A, jud. Olt ( Policlinica Veche ),  s-a organizat un Centru de Vaccinare   anti-  COVID-19 Omicron  B.A. 4-5, transmite DSP Olt.  

Persoanele  cu vârsta peste 12 ani şi cu schem de vaccinare completă împotriva bolii  Covid -19, cu produsele biologice Pfizer BionTech, Moderna, Astrazeneca, Johnson& Johnson, si care doresc vaccinarea cu noul produs adaptat, se pot adresa direct Centrului de Vaccinare   sau   se pot programa telefonic pentru vaccinare  la numarul: 0721269297”, transmite DSP Olt.

Schema de vaccinare completă reprezintă două doze ale vaccinului Pfizer, Moderna sau Astrazeneca şi o doză de Johnson& Johnson.

Programul de lucru in Centrul de vaccinare al D.S.P. Olt va fi: zilnic ( luni- joi ),  in intervalul orar  8.00- 16.00.

Pot beneficia  de vaccinare, în conditiile  expuse mai sus, persoanele care au cel putin trei luni de la ultima doza de vaccin anti- Covid-19, din produsele mentionate.