Bursa Locurilor de Muncă: Peste 650 de locuri vacante puse la dispoziţie persoanelor care nu au o slujbă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri- 20 mai, începând cu ora 9.00, bursa locurilor de muncă. Evenimentul se va desfăşura, în Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, str. Ecaterina Teodoroiu, dar şi în Caracal, la sediul agenţiei locale a AJOFM.

 

Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să participe vineri, 20 mai, la bursa locurilor de muncă.

 Actiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

 Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante,din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer ITP,  inginer construcţii , inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat.

 Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249/432276.