Biciclist la spital, după ce a fost lovit de o maşină, la Strejeşti. Bărbatul era băut

Un biciclist a ajuns la spital, miercuri după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul naţional DN 64, în localitatea Strejeşti din judeţul Olt.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban, a declarat că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Strejești, județul Olt și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Şerban.