Alimentarea cu apă, în Slatina, ar putea fi reluată în jurul orei 21.00. Avaria de pe strada Mănăstirii, de proporţii

Avaria la reţeaua de alimentare cu apă, din zona Palatului de Justiţie, de pe strada Mănăstirii, este una de proporţii, echipele CAO lucrează de aproape zece ore pentru remedierea problemei. Reluarea alimentării cu apă este estimată pentru ora 21.00. 


Furnizarea apei a fost sistată în jurul orei 16.00, după ce alte câteva ore presiunea a fost scăzută, în speranţa că avaria va fi remediată fără să fie nevoie să se oprească alimentarea cu apă. 

Din păcate, potrivit reprezentanţilor CAO, intervenţia este una complexă şi de durată, se lucrează cu patru motopomepe şi o autospecială

„Intervenția de pe strada Mănăstirii, zona Palatului de Justiţie, pentru remedierea avariei de pe rețeaua de alimentare cu apă, se va prelungi. Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat în jurul orei 21.00. Intervenția este una extrem de dificilă, echipele Companiei de Apă Olt lucrează de mai multe ore și se fac eforturi pentru ca lucrarea sa fie finalizată în această seară. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar fiind vorba de o avarie, nu am  putut anunța din timp această întrerupere prelungită a alimentării cu apă”, spun reprezentanţii CAO.