Accident provocat de un şofer care a întors maşina, pe DN 64, în apropiere de Caracal

Doi şoferi au fost amendaţi de poliţişti, iar unul dintre ei a rămas fără permis, după un accident petrecut pe drumul naţional DN 64, între Caracal şi Dobrosolveni, soldat doar cu pagube materiale. Unul dintre conducătorii auto era băut.

Potrivit poliţiştilor, în eveniment a fost implicat un autoturism, ce se deplasa pe direcția Caracal către Dobrosloveni, condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a întoarce, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Caracal.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, pentru bărbatul în vârstă de 67 de ani rezultatul a fost negativ, iar pentru tânărul de 25 de ani, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparații.

De asemenea, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, și bărbatul de 67 de ani a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 725 de lei și trei puncte de penalizare.