Slatina: O nouă bandă de circulaţie şi mai multe locuri de parcare, pe strada Tunari. Au început lucrările

Au început lucrările de supralărgire a străzii Tunari din Slatina, în apropiere de Restaurantul McDonald’s. Proiectul prevede şi crearea de noi locuri de parcare.

Încă de la începutul săptămânii, muncitorii au dezafectat gardul fostei unităţi militare şi au intervenit cu utilajele pentru a pregăti terenul în vederea creării unei noi benzi de circulaţie pe această stradă.


  • Foto  Slatina: O nouă bandă de circulaţie şi mai multe locuri de parcare, pe strada Tunari. Au început lucrărilePrin reabilitarea străzii Tunari, dimensiunea trotuarelor existente vor fi reduse astfel încât vor putea fi amenajate noi locuri de parcare şi carosabilul lărgit. Totodată, strada va fi sistematizat, în acord cu valorile ridicate de trafic pentru noul restaurant McDonald’s şi Parcul Tineretului.


  • Foto  Slatina: O nouă bandă de circulaţie şi mai multe locuri de parcare, pe strada Tunari. Au început lucrărileValoarea totală a investiţiei este 1.701.406,78 lei, fără TVA. Lucrarea ar urma să fie executată în cinci luni, de la începere.


  • Foto  Slatina: O nouă bandă de circulaţie şi mai multe locuri de parcare, pe strada Tunari. Au început lucrărileInvestiţia este realizată în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate cu mai multe firme de construcţii. În total, potrivit contractului-cadru, în perioda 2019 – 2023, vor fi reabilitate 108 străzi.

Străzile au fost împărţite în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu – General Trust Argeş, lotul doi – SC Olt New Cosntruct, lotul trei – Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.