Senatorul Siminica Mirea (PSD) invită cetăţenii să-i transmită probleme pentru a căuta soluţii

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, a lansat joi, la debutul noii sesiuni parlamentare, o invitaţie către votanţi de a-i transmite problemele cu care se confruntă.

Parlamentarul oltean asigură că va continua să se implice în rezolvarea problemelor cetăţenilor.

„Astăzi, 1 septembrie, Camera Deputaților și Senatul României debutează în a doua sesiune parlamentară ordinară a anului 2022.  Ordinea de zi a Senatului va fi constituită din: ședința birourilor permanente reunite ale Senatului și Camerei deputaților, de la ora 9, urmată de ședința biroului permanent a Senatului și ședința Comitetului liderilor, de la 9.30, lucrări în grupurile parlamentare, lucrări în plenul senatului, de la ora 11, iar în încheiere, la ora 13.00, ședința comuna a Senatului și Camerei Deputaților.

Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel, aceeași persoană implicată și devotată cetățenilor. Pe această cale, lansez o invitație către dumneavoastră de a-mi transmite toate situațiile problematice pe care le întâlniți și, vă asigur, că orice demers pentru a asigura bunăstarea și siguranța dumneavoastră va fi prioritar pentru mine!”, a declarat Siminica Mirea.