„Cupa Slatinei la Înot”, organizată pe data de 12 noiembrie. Competiţia este destinată copiilor între 6-14 ani

Primăria municipiului Slatina organizează, şi în acest an, „Cupa Slatinei la Înot”, competiţie ajunsă la cea de-a VII-a ediţie. Evenimentul se va desfăşura pe data de 12 noiembrie şi este destinat copiilor între 6-14 ani, atât fete cât şi băieţi, sportivi ai Bazinului Didactic de Înot, care au terminat cursurile de iniţiere.

„Cupa Slatinei la Înot”, competiţie devenită tradiţie, se va desfăşura pe data de 12 noiembrie. Înscrierile se fac în perioada 17 octombrie - 31 octombrie 2022 (se mai poate prelungi, doar dacă este cazul) la sediul Bazinului Didactic de Înot - Slatina din str. Crisan, nr. 33 B.

Persoanele care doresc să participe trebuie să prezinte obligatoriu, la înscriere, copie de pe certificatul de naștere / carte de identitate și adeverință medicală. Un elev poate să se înscrie şi să participe la maximum 2 probe.

Probele de concurs vor fi aceleaşi pentru fiecare categorie de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi, după cum urmează : 25 m liber (crawl),  25m spate,  25 m bras,  50 m liber (crawl).

Înscrierile la competiție, desfășurarea concursului și premierea câștigătorilor se vor efectua pe categorii de vârstă: 6 – 7 ani; 8 – 9 ani; 10 – 11 ani; 12 – 14 ani.

Indiferent de rezultatul obţinut, fiecare participant va primi o medalie şi o diplomă de participare. Se vor premia locurile I, II şi III pentru fiecare probă, pe categorii de vârstă. Premiile constau în articole sportive (echipamente şi accesorii pentru înot).

Primăria municipiului Slatina a alocat, pentru organizarea acestui eveniment, suma de 18.000 de lei.