CSM Slatina a perfectat un nou transfer. Yevhen Smirnov vine din prima ligă de fotbal a Moldovei

CSM Slatina a perfectat un nou transfer, de data aceasta care să aducă un plus pe faza defensivă. Yevhen Smirnov, fundaş central în vârstă de 29 de ani, originar din Ucraina, este noul jucător al grupării slătinene. Acesta vine de la echipa din prima ligă a Republicii Moldova, Sfântul Gheorghe Suruceni.

 Yevhen Smirnov s-a născut pe 16  aprilie 1993, la Odessa. După junioratul de la Școala Sportivă din Odessa, fotbalistul ucrainean a ajuns la Cernomoreț II, și a jucat în liga a 2-a din Ucraina.

În vara anului 2014, fundașul central ucrainean a ajuns în prima ligă a Republicii Moldova. Acesta a evoluat, sub formă de împrumut, la FC Sheriff Tiraspol, pentru care a jucat 14 meciuri şi a marcat două goluri.

După ce a plecat de la FC Tiraspol, Yevhen a jucat la Cernomoreț Odessa (75 de meciuri, 5 goluri) și în Belarus, la FC Gomel (7 meciuri). De asemenea, a evoluat şi în Kazahstan, pentru FC Turan. Din martie 2020, a evoluat pentru clubul Sfântul Gheorghe Suruceni, din prima ligă a Moldovei.

CSM Slatina i-a mai transferat, în această perioadă, pe CSM Slatina pe atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk , mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu, mijlocaşul central Marian Anghelina, dar şi pe Florin Răsdan, ultimul urmând să se alăture echipei slătinene din vară, fiind încă sub contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.