Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 19 mai 2017, ora: 12:58
facebook twitter Feed rss
 

Start la bilete de tratament la hotelurile private. Felix, Căciulata şi Călimăneşti nu se află în ofertă

Start la bilete de tratament la hotelurile private. Felix, Căciulata şi Călimăneşti nu se află în ofertă

Primele bilete de tratament la hotelurile private sunt puse, în aceste zile, la dispoziţia pensionarilor. Astfel, vârstnicii care doresc să se trateze de diverse afecţiuni au o ofertă ceva mai variată, printre staţiuni numărându-se Olăneşti, Sângeorz Băi şi Herculane. Solicitate foarte mult de olteni, Felix, Căciulata şi Călimăneşti nu se regăsesc pe lista biletelor de tratament.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

64 de bilete de tratament disponibile, din seria a VI-a, cu data de plecare în staţiune 23-26 mai sunt puse la dispoziţia pensionarilor din judeţul Olt. Persoanele care au depus cerere, pot ridica tichetele pe data de 22 mai, de la ghiseele Casei Judeţene de Pensii Olt, între orele 8.00-16.00.

 

Oferta este destul de variată, având în vedere faptul că s-au semnat contracte cu hotelurile private. Biletele de tratament sunt repartizate în staţiuni astfel: Amara (6 bilete), Bala (12 bilete), Covasna (20 de bilete), Govora (2 bilete), Herculane (2 bilete), Olăneşti (11 bilete), Pucioasa (2 bilete), Sângeorz Băi (4 bilete), Moneasa (1 bilet), Slănic Prahova (2 bilete), Lacul Sărat (2 bilete).

 

SC Călimăneşti-Căciulata SA nu a încheiat contract

 

Potrivit spuselor reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii Olt, SC Călimăneşti-Căciulata, societate care în alţi ani îşi prezenta oferta, nu a încheiat contract cu Casa Naţională de Pensii. Totuşi, este posibil să apară bilete de tratament prin Hotelul Traian din Căciulata.

 

„SC Călimăneşti-Căciulata SA nu a încheiat contract. Din informaţiile noastre este posibil ca de săptămâna viitoare să apară bilete de la Hotelul Traian din Căciulata. Felix am înţeles că a pierdut licitaţia”, a precizat Constanţa Gheorghe, reprezentant al CJP Olt.


Pentru un sejur de 16 zile în staţiunile balneare, vârstnicii achită jumătate din cuantumul pensie. Veteranii de război, deţinuţii politic, persoanele cu handicap grav sau accentuat, văduvele de război şi invalizii, beneficiază de gratuitate.
 

 
Alte articole din Social:
495 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API