Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 18 mai 2017, ora: 17:04
facebook twitter Feed rss
 

Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor

Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor

Dacă inventarierea locurilor de parcare a fost efectuată în proporţie de 90 la sută, angajaţii DASIP lucrează, în această perioadă, la marcarea lor. Şefii DASIP se plâng că această acţiune este îngreunată de maşinile parcate şi pe timpul zilei, cetăţenii ignorând anunţurile lăsate în geamuri.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Angajaţii DASIP finalizează inventarierea locurilor de parcare, procedura de marcare fiind în plină derulare. Practic, până la aprobarea proiectului în Consiliul Local, DASIP trebuie să finalizeze marcarea tuturor locurilor de parcare, mai ales că acelea destinate persoanelor cu handicap trebuie să aibă marcaje specifice.

Directorul DASIP, Claudiu Dascălu, a precizat că acţiunea de marcare a locurilor de parcare este îngreunată din cauza maşinilor existente în parcări şi pe timpul zilei.

„Dacă inventarierea este făcută în proporţie de 90 la sută, fiind identificate 9.800 de locuri de parcare, în acest moment se lucrează la marcaje. La acest capitol suntem la început, merge foarte greu, pentru că maşinile sunt în parcări şi în timpul zilei. Facem un apel la cetăţeni pentru a elibera parcările, mai ales că noi lăsăm anunţuri în geamurile maşinilor şi la scările de bloc”, a spus Dascălu.

Deşi există o planificare a acţiunilor de marcaj, parcurgerea ei are o strâns legătură cu starea vremii.

„Avem o planificare, dar problema este că nu avem date exacte, pentru că ploaia ne dă programul peste cap. Dacă plouă puţin, nu mai putem marca până nu se usucă. Acum, suntem pe străzile Trandafirilor-Păcii, urmează ca săptămâna viitoare să intrăm pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor”,
a conchis Dascălu.

 
Alte articole din Comunitate:
835 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. constantin  19 mai 2017, 08:34
o sugestie :la iesirea din schimburi ,in special sch 1 intre orele 15-00 -17-00 se produce unblocaj de la omv la semaforul zahana.fiecare '"istet si tupeist""se descurca restul stand civilizat in sirul nesfarsit de masini.reganditi infracstructura din zona,eventual desfiintati zona verde care oricum este plina de mizerii si calcata de cetateni .
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API