Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 17 mai 2017, ora: 15:30
facebook twitter Feed rss
 

Mitrache: „Sper să prindem turneul semifinal, să avem în spate o performanţă”

Mitrache: „Sper să prindem turneul semifinal, să avem în spate o performanţă”

CSS Slatina Under 19 este liderul seriei în Campionatul Naţional, însă are mare nevoie de victorie în ultima rundă, în derby-ul cu LPS Slatina pentru a spera la un loc ce duce la turneul semifinal.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Antrenorul echipei slătinene, Iulian Mitrache, spune că există şanse de calificare, însă totul depinde şi de rezultatele înregistrate în seriile celelalte. Slătinenii vor sta la mâna rezultatelor, chiar dacă vor câştiga derby-ul cu LPS Slatina, programat sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Din cele nouă câştigătoare ale seriiler, doar opt se vor califica la turneul semifinal. Campioana cu cel mai slab punctaj nu poate prinde turneul semifinal, care reuneşte cele mai bune opt echipe din ţară.

„Sunt şanse de a merge la turneul semifinal. Trebuie să câştigăm meciul cu LPS Slatina, după care să vedem ce fac echipele de pe primul loc din celelalte serii în ultimul joc. Se poate întâmpla orice în seria a II-a, a VII-a, a VIII-a, sunt şanse, dar nu depindem doar de noi. Sper să ne calificăm, să avem în spate o performanţă cum este cea de a ajunge în primele opt echipe pe ţară”,
a precizat antrenorul echipei CSS Slatina Under 19, Iulian Mitrache.

Echipa de fotbal de la CSS Slatina este în ultimul an de juniorat. În aceste condiţii, componenţii grupării Under 19 trebuie să facă saltul la echipele de seniori, însă deocamdată nu există oferte concrete pentru tinerii fotbalişti slătineni.

 
Alte articole din Sport:
591 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API