Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 16 mai 2017, ora: 15:32
facebook twitter Feed rss
 

Se vor pune în vânzare abonamente şi bilete la meciurile echipei CSM Slatina în Liga Naţională

Se vor pune în vânzare abonamente şi bilete la meciurile echipei CSM Slatina în Liga Naţională

Oficialii clubului CSM Slatina vor pune în vânzare, în luna august, abonamente şi bilete la meciurile echipei de handbal în Liga Naţională. Gruparea pregătită de Victorina Bora va susţine jocurile de pe teren propriu în micuţa sală de la LPS Slatina, care va intra într-un proces de reabilitare la 1 iunie. Echipa gazdă are obligaţia de a rezerva bilete oaspeţilor în cuantum de 10% din capacitatea sălii.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Intrarea în sală la meciurile pe care echipa de handbal CSM Slatina le va susţine în Liga Naţională se va face în baza unui bilet sau abonament. Preţul acestora nu a fost deocamdată stabilit, urmând ca oficialii echipei să ia o decizie în acest sens undeva în luna august.

„Abonamentele şi biletele vor fi puse în vânzare cel mai probabil în luna august. Deocamdată, nu am stabilit preţurile. Abonamentele vor fi valabile şi atunci când echipa se va muta în sala Polivalentă”, a precizat viceprimarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu.

10% din bilete vor fi acordate echipei vizitatoare


Potrivit regulamentului, echipa gazdă are obligativitatea de a rezerva echipei oaspete bilete de intrare la joc în cuantum de 10% din capacitatea sălii, precum şi o oră de antrenament în sala în care se va desfăşura jocul.

În caz contrar, se aplică o penalizare de 10.000 de lei şi suspendarea dreptului de a organiza jocuri pe teren propriu două etape.

Dacă în sala de joc la momentul respectiv se desfăşoară un eveniment oficial, echipa gazdă are obligaţia de a-i asigura echipei oaspete o poziţie de antrenament într-o altă sală de sport din acelaşi oraş, omologată de FRH.

Prin urmare, pe lângă omologarea sălii LPS Slatina, oficialii clubului CSM Slatina trebuie să găsească o sală ca variantă de rezervă, care de asemenea trebuie omologată. Variantele sunt sălile de sport nou-construite în cadrul mai multor licee slătinene.

Micuţa sală de la LPS Slatina va găzdui temporar meciuri de nivelul Ligii Naţionale, echipa de handbal CSM Slatina urmând să se mute în Sala Polivalentă din „Crişan”, care va fi finalizată undeva la sfârşitul acestui an. Noua arenă sportivă va avea o capacitate de 3.000 de locuri.

 
Alte articole din CSM Slatina:
859 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API