Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 15 mai 2017, ora: 17:09
facebook twitter Feed rss
 

Un deceniu de Compania de Apă Olt, sărbătorit cu porţi deschise, vizite şi premieri

Un deceniu de Compania de Apă Olt, sărbătorit cu porţi deschise, vizite şi premieri

Cu ocazia împlinirii a zece ani de activitate, Companiei de Apă Olt (CAO) organizează o serie de evenimente pentru marcarea acestei aniversări.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Manifestările vor începe, vineri, 19 mai, la ora 10.00, când va fi dezvelită o placă comemorativă „10 ani Compania de Apă  Olt”, în curtea interioară a sediului central al Companiei de Apă Olt, din Slatina.

La ora 11.30, autorităţile judeţene şi locale, dar şi parlamentari de Olt, vor desfăşura o vizită la Staţia de Epurare Slatina.

Apoi, sâmbătă, 20 mai 2017, în intervalul orar 9.30- 12.30, va fi organizată Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare Slatina, transportul fiind gratuit pentru slătinenii care vor să viziteze staţia, cu plecare de pe bulevardul A.I. Cuza - zona Vacanţa. La ora 13.30 vor fi premiaţi veteranii şi pensionarii Companiei de Apă Olt, persoane care au contribuit la dezvoltarea companiei.

SC Compania de Apă Olt SA a fost înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt pe 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt şi-a început activitatea în mai 2007 şi, în prezent, îşi desfăşoară activitatea în municipiile Slatina şi Caracal, în oraşele Corabia, Scorniceşti, Potcoava, Piatra-Olt şi Drăgăneşti-Olt şi în comunele Slătioara şi Vitomireşti.

 
Alte articole din Comunitate:
1348 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API