Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 11 mai 2017, ora: 10:15
facebook twitter Feed rss
 

Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

Decizia liderilor de sindicat din Garda Naţională de Mediu de a suspenda greva generală, pe perioada negocierilor cu Ministerul, n-a ajuns şi în comisariatele judeţene, care continuă protestul, potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Olt.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Liderul de sindicat al Gărzii Naţionale de Mediu Olt, Aura Mandache, a declarat, joi dimineaţă, că greva generală continuă şi în cea de a doua zi.

„Deocamdată n-am suspendat greva. Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti. Sunt la negocieri şi încă n-am primit nimic. Este posibil să se suspende, dar încă n-am primit nimic”, a afirmat ea.

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu au decis să suspende, temporar, greva generală declanşată miercuri, în condiţiile în care au început negocieri cu reprezentanţi ai Ministerului Mediului, a declarat joi, pentru Agerpres, preşedintele Sindicatului, Valentin Neagoe.

Potrivit acestuia, negocierile cu Ministerul Mediului se derulează în etape, iar în cazul în care vreuna din revendicări va rămâne nerezolvată sindicaliştii vor relua greva.

„Ieri (miercuri, n.r.) am avut negocieri până târziu, până la orele 11:00 seara, la Ministerul Mediului, negocierile derulându-se pe mai multe etape. Noi am suspendat temporar greva, pe perioada acestor negocieri. În cazul în care se dă rateu pe o anumită etapă, greva continuă, fără alte proceduri”, a declarat Valentin Neagoe.

De asemenea, liderul sindical a mai spus că a primit promisiuni scrise de la reprezentanţii Ministerului Mediului că li se vor rezolva cerinţele, mai exact inechităţile salariale şi că s-a format un grup de lucru pe această temă.
 

 
Alte articole din Actualitate:
835 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
2. mediu  11 mai 2017, 16:22
da, ecologist ai dreptate nu le este bine sa lase tinerii care vor sa lucreze pe salariilor care le au acum
1. ecologist  11 mai 2017, 15:38
Pai ei sunt in greva de 20 ani,doar ca au luat si bani,asa ca nu-i nici o problema ,nu se vede nici o diferenta ,pot sta in greva 10 ani si nimic nu se intampla.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API