Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Învăţământ » 9 mai 2017, ora: 14:46
facebook twitter Feed rss
 

Fosta adjunctă ISJ, „tehnocrata” Dalia Cîrstea, vrea să devină inspector de geografie

Fosta adjunctă ISJ, „tehnocrata” Dalia Cîrstea, vrea să devină inspector de geografie

Fostul inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt, Dalia Cîrstea, numită pe funcţie de Guvernul Cioloş şi trecută de la PNL în barca ALDE în speranţa că-şi va păstra postul, îşi încearcă acum norocul pentru a ocupa postul de inspector şcolar pentru disciplina geografie, ea concurând cu alţi doi pretendenţi. Candidaţii urmează susţină probele concursului în perioada 22 - 26 mai, nouă posturi de inspector şcolar, din care patru cu jumătate de normă, fiind scoase la concurs de ISJ Olt.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit informaţiilor obţinute de Gazeta Nouă, unsprezece dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar au fost depuse la secretariatul inspectoratului, cea mai acerbă concurenţă fiind pentru postul de geografie. Trei dascăli îşi doresc acest post, printre aceştia numărându-se şi fostul inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt, Dalia Cîrstea.

Fostă şefă a Organizaţiei de Femei a PNL Olt, Cîrstea a fost numită pe postul de inspector şcolar general adjunct de Guvernul Cioloş, cu susţinerea liberalilor. Ulterior, după dezastrul înregistrat de PNL la parlamentarele din 11 decembrie, Dalia Cîrstea a trecut la ALDE, alături de colega sa Arina Georgescu. În ciuda mişcării politice, cele două nu şi-au păstrat posturile, fiind schimbate de noul ministru al Educaţiei.

Funcţiile scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt sunt următoarele: inspector şcolar pentru limbi moderne - normă întreagă, inspector şcolar pentru informatică - jumătate de normă, inspector şcolar pentru fizică - normă întreagă, inspector şcolar pentru geografie - normă întreagă, inspector şcolar pentru educaţie fizică-sport - normă întreagă, inspector şcolar pentru minorităţi naţionale - jumătate de normă, inspector şcolar pentru învăţământ special - jumătate de normă, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale - normă întreagă, inspector şcolar pentru învăţământ particular şi alternative educaţionale - jumătate de normă.

Probele se vor desfăşura în perioada 22 - 26 mai 2017, la sediul ISJ Olt.

 
Alte articole din Învăţământ:
824 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API