Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Special » 4 mai 2017, ora: 12:53
facebook twitter Feed rss
 

Petre Arnăutu, primul profesor oltean laureat al Premiului Mentor

Acest articol conţine 2 poze
Petre Arnăutu, primul profesor oltean laureat al Premiului Mentor

Antrenorul emerit al secţiei de tenis de masă de la LPS-CSM Slatina, Petre Arnăutu, este primul tehnician slătinean laureat al Premiului Mentor, acordat pentru performanţe deosebite de către Fundaţia pentru Comunitate şi Mol România. Selecţionerul lotului de junioare a fost premiat în cadrul evenimentului organizat la Teatrul Odeon din Bucureşti. Pe lângă trofeul realizat de artistul plastic Ioan Nemţoi, Petre Arnăutu a mai primit un premiu în valoare de 8.000 de lei.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Slătineanul Petre Arnăutu se numără printre cei zece profesori şi antrenori distinşi în cadrul celei de a şaptea ediţii a Premiilor Mentor, decernate de Fundaţia pentru Comunitate şi Mol România. Evenimentul s-a desfăşurat miercuri seara, pe scena Teatrului Odeon din Bucureşti, invitat de onoare fiind violonistul Alexandru Tomescu. Cei zece antrenori premiaţi pentru performanţele înregistrate au fost aleşi în urma a 250 de propuneri transmise în anul 2016.

Arnăutu: „Este o recunoaştere a muncii depuse”

Antrenorul lotului naţional de junioare, Petre Arnăutu, s-a arătat onorat, şi totodată a ţinut să aprecieze organizarea unui astfel de eveniment, menit să recunoască munca performerilor.

„Este o recunoaştere a muncii depuse. Nu poate decât să mă bucure că s-au gândit la performanţele pe care le-am realizat. Sunt primul profesor din Slatina premiat, sper să fiu deschizător de drum pentru ceilalţi colegi ai mei”,
a precizat antrenorul secţiei de tenis de masă de la LPS-CSM Slatina, Petre Arnăutu.

Ceilalţi laureaţi ai Premiului Mentor sunt Nicolae Antonescu, profesor de vioară (Bucureşti), Bogacs Nora Agnes, profesor de limba şi literatură maghiară (Miercurea Ciuc), Csiszar Ferenc, antrenor de scrimă (Satu Mare), Elvira Groza, profesor de filozofie (Oradea), Peto Maria, profesor de fizică (Sfântu Gheorghe), Constantin Radu, antrenor de gimnastică ritmică (Iaşi), Elena Valeria Teoteoi, profesor de chimie (Târgu Jiu), George Florian Zamfir, profesor de muzică (Craiova) şi Mihaela Eleonora Zamfirescu, profesor de pian (Bucureşti).
 

 
Alte articole din Special:
1160 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API