Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Special » 1 mai 2017, ora: 13:34
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. PSD a păstrat tradiţia şi a ieşit la iarbă verde, de 1 Mai. Sute de slătineni le-au fost alături social-democraţilor

Acest articol conţine 9 poze
FOTO. PSD a păstrat tradiţia şi a ieşit la iarbă verde, de 1 Mai. Sute de slătineni le-au fost alături social-democraţilor

Sute de slătineni le-au fost alături celor de la PSD Slatina şi, luni, în jurul prânzului, s-au strâns la iarbă verde, în pădurea de lângă Staţia de Epurare, pentru a sărbători 1 Mai.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Voia bună şi muzica a fost asigurată de artiştii şi dansatorii Ansamblului „Doina Oltului”, organizatorii având grijă ca micii şi berea să fie din belşug.

 

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Virgil Delureanu, primarul Slatinei Emil Moţ, viceprimarii Claudiu Stăncioiu şi Gigi Vîlceleanu, deputaţii Marius Iancu şi Dan Ciocan, senatorul Renică Diaconescu, secretarii de stat Emil Albotă şi Daniel Botănoiu, dar şi directorul ANIF, Florin Barbu.

Senatorul Paul Stănescu a declarat că un eveniment ca cel organizat de 1 Mai este o ocazie pentru o reîntâlnire cu electoratul, pentru a asculta problemele oamenilor.

„Ca de fiecare dată, în ultimii ani, împreună cu organizaţia Slatina, chiar dacă spun unii că este o sărbătoare comunistă, noi ne-am întâlnit cu drag. Comunicăm, stăm de vorbă, întâlnirile sunt foarte importante. Odată cu aceste întâlniri la mici şi bere, ştim şi doleanţele multor oameni care locuiesc în municipiul Slatina. Este o bucurie să fiu astăzi aici şi văd foarte multă lume veselă, deşi nu e soare, şi acesta este un lucru minunat”, a afirmat Stănescu.

Marius Oprescu, iniţiatorul acestui eveniment, în urmă cu şase ani, a vorbit despre importanţa unor astfel de întâlniri între membrii şi simpatizanţii PSD.

„Mă simt foarte bine, de 1 Mai, printre slătineni, mai ales că este una din acţiunile pe care, împreună cu Emil Moţ, le-am instituit în organizaţia Slatina începând cu anul 2009. Practic, în fiecare an, mai puţin când a fost campania electorală, anul trecut, ne-am întâlnit cu membrii noştri de partid, dar şi cu simpatizanţii care au vrut să petreacă 1 Mai alături de noi. Cele mai bune discuţi nu se fac într-un cadru oficial ci prieteneşte, aşa cum ne-am întâlnit, astăzi, cu toţii aici”, a declarat Oprescu.

Un alt co-iniţiator al sărbătoririi zilei de 1 Mai, la pădure, este Emil Moţ, aflat pentru prima dată în postura de primar, la acest eveniment.

„Pentru mine, este primul 1 Mai, printre slătineni, în calitate de primar. Dar, din 2009, organizăm această sărbătoare. Este cea de a şasea pentru că anul trecut, fiind exact în campania electorală, n-am făcut. Sper să păstrăm această tradiţie, în fiecare an, aşa cum îi stă bine unui partid social-democrat. În acest an i-am aşteptat pe slătineni cu tradiţionalul mic, tradiţionala bere, pe lângă formaţia care asigură voia bună. Păstrăm spiritul sărbătorii de 1 Mai”, a declarat Moţ.

Deputatul Marius Iancu a vorbit despre tradiţia ca de 1 Mai, social-democraţii să iasă la iarbă verde.

„PSD păstrează tradiţia ca în fiecare an să ne întâlnim aici, la pădure, să petrecem între noi. Suntem cei care au lucrat în campaniile electorale, suntem o echipă, suntem prieteni, care povestesc şi se simt bine. Este atmosferă, cu muzică şi distracţie”, a spus el.

 
Alte articole din Special:
5613 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API