Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Cultură » 20 martie 2017, ora: 17:17
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Peste 400 de elevi din Slatina, în Marşul Francofoniei pe străzile oraşului

Acest articol conţine 4 poze
FOTO. Peste 400 de elevi din Slatina, în Marşul Francofoniei pe străzile oraşului

Aproximativ 400 de elevi de la mai mult şcoli din Slatina, însoţiţi de 30 de profesori, au participat luni după-amiază, la Marşul Francofoniei, eveniment ce s-a desfăşurat pe străzile municipiului în organizarea Școlii Gimnaziale "Ștefan Protopopescu".

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Marșul Francofoniei a început de la ora 17.00, aproximativ 400 elevi, însoțiți de 30 profesori, defilând pe traseul următor: Esplanada Slatina - Fântâna Speranței - Bulevardul Alexandru Ioan Cuza - Casa de Cultură a Tineretului, cu revenire la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina. La această locaţie din urmă s-a desfășurat un spectacol, începând cu ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Școala Gimnazială "Ștefan Protopopescu"Slatina în cadrul proiectului de parteneriat cu instituții ale comunității locale „Les Journees de la Francophonie” , ediția I.

Parteneri în proiect: Primăria Municipiului Slatina, Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” Slatina, Colegiul Tehnic Metalurgic, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” Slatina, Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina şi Colegiul Național „Carol I” Slatina.

 
Alte articole din Cultură:
1382 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API