Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 20 martie 2017, ora: 15:08
facebook twitter Feed rss
 

AS Milcov, victorie obţinută după ce s-a văzut condusă pe tabelă

AS Milcov, victorie obţinută după ce s-a văzut condusă pe tabelă

AS Milcov a avut parte de un meci destul de dificil în runda actuală. Chiar dacă a întâlnit o formaţie din subsolul clasamentului, Avântul Coteana, gruparea pregătită de Ionuţ Tache s-a impus greu, reuşind să întoarcă rezultatul după ce a fost condusă cu 1-0. Aspiranta la promovare a câştigat în cele din urmă, scor 1-3, prin golurile marcate de Iordache, care a reuşit dubla, şi Amza.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

AS Milcov rămâne în spatele liderului, la o diferenţă minimă de un punct, prin victoria înregistrată duminică, pe terenul celor de la Avântul Coteana. Gruparea aflată sub comanda lui Ionuţ Tache a fost condusă pe tabelă, încă din minutul 10, însă până la pauză a reuşit să restabilească egalitatea prin Iordache. În actul secund, diferenţa a fost făcută de pregătirea fizică, aspiranta la promovare reuşind să-şi asigure victoria, scor 1-3, prin golurile lui Iordache, care a mai punctat o dată pe tabelă, şi Amza.

Tache: „Sunt mulţumit că am câştigat, pe un teren extrem de greu”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, s-a arătat mulţumit în primul rând de victorie, în condiţiile în care terenul a fost aproape impracticabil.

„Sunt mulţumit că am câştigat, pe un teren extrem de greu pentru o echipă obişnuită să paseze. Am ratat mult, dar important este că în cele din urmă am plecat cu toate punctele. Ne aşteaptă un meci greu cu Coloneşti, pentru că toate echipele se mobilizează când joacă cu noi”, a precizat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.

În urma victoriei, AS Milcov se menţine pe locul secund în clasamentul Ligii a IV-a, la un punct de Juventus Slatina.

AS Milcov:
Turianu, Căpraru, Preda, Ciurea, Ioniţă, Tudor, Precup, Bîră, Mădălin Ion, Amza, Iordache. Au mai jucat: Niculescu, Miu.
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API