Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 20 martie 2017, ora: 14:26
facebook twitter Feed rss
 

Concurs la AJPIS Olt. Se caută inspector social

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 29 martie 2017

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Olt a scos la concurs un post vacant de inspector social, clasa I, grad profesional superior la Serviciul de Inspecţie Socială, din cadrul instituţiei. Contractul de muncă este însă pe perioadă determinată.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Candidaţii care aspiră la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţei sociale, ştiinţelor juridice sau psihologice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice  de minimum nouă ani, cunoştinţe operare calculator-nivel mediu şi abilitate de analiză, sinteză şi evaluare a riscurilor, abilităţi de comunicare, capacitate de decizie, spirit de iniţiativă şi disponibilitate în a efectua deplasări frecvente.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 29 martie 2017, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de opt zile de la publicare anunţului, la sediul AJPIS Olt (data publicării anunţului 17 martie 2017). Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituţiei.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Olt, din Slatina, Aleea Tineretului numărul 1A, sau la numerele de telefon: 0249/ 410201, 0249 / 410202, 0249 / 410203 sau 0249 / 410204.
 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API