Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 20 martie 2017, ora: 14:14
facebook twitter Feed rss
 

Ofertă variată de locuri de muncă pentru şomerii olteni

Peste 200 de joburi disponibile, în această săptămână

În această săptămână, oltenii fără un loc de muncă au la dispoziţie peste 200 de posturi vacante, anunţate de către angajatorii olteni la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Astfel, în judeţul Olt, angajatorii caută confecţioner-asamblor articole din textile (35 posturi), muncitor necalificat în industria confecţiilor (10 locuri), electrician întreţinere şi reparaţii (10 posturi), casier (nouă posturi), lăcătuş mecanic (nouă locuri), şofer autocamion/maşină de mare tonaj (nouă posturi), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie şi parchet (opt locuri), sudor (opt posturi), agent securitate (opt locuri), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (şapte locuri) şi şofer de autoturisme şi camionete (şase locuri).

De asemenea, sunt oferite câte cinci locuri pentru betonist, confecţioner-montator structuri metalice pentru construcţii, electrician exploatare centrale şi staţii electrice, electrician montare şi reparaţii cabluri electrice subterane şi electrician montare şi întreţinere linii electrice aeriene, câte patru locuri pentru muncitor necalificat la spargerea şi tăierea materialelor de construcţii, operator la maşini - unelte cu comandă numerică în prelucrarea lemnului şi zidar rosar-tencuitor, câte trei locuri pentru fasonator mecanic (cherestea), turnător metale şi neferoase şi câte două locuri pentru îngrijitor spaţii verzi, muncitor necalificat în agricultură, excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, electrician în construcţii, mecanic agricol, asfaltator, pavator, vânzător, patiser şi agent comercial.

Nu în ultimul rând angajatorii caută agent de vânzări, inginer construcţii civile, industriale şi agricole, inginer mecanic, asistent medical generalist, maistru construcţii civile, industriale şi agricole, tehnician mentenanţă electromecanică-automatică echipamente agricole, secretar administrativ, operator calculator, lucrător gestionar, şef compartiment pentru prevenire, agent transporturi, zugrav, ştanţator, electrician constructor montator aparataj şi cabluri de joasă tensiune, strungar la maşini cu prelucrare după coordonate, croitor şi lucrător comercial.

Din totalul de 205 de locuri de muncă vacante, 187 se găsesc în Slatina şi 18 în Balş. Toţi cei interesaţi în găsirea unui loc de muncă pot afla mai multe amănunte de la punctele de lucru din Slatina şi Balş ale AJOFM Olt. La începutul lunii martie 2017, rata şomajului în Olt era de 8,30 procente, ceea ce corespunde unui număr de 13.965 de persoane.


 


 

 
Alte articole din Social:
255 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API