Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 20 martie 2017, ora: 13:57
facebook twitter Feed rss
 

Peste 500 puieţi de plop, plantaţi de Primăria Brâncoveni pe marginea drumurilor din localitate

Acest articol conţine 2 poze
Peste 500 puieţi de plop, plantaţi de Primăria Brâncoveni pe marginea drumurilor din localitate

Primăria comunei Brâncoveni a plantat peste 500 puieți de plop pe ambele părți ale Drumului Comunal 80, pe o distanță de 2.000 de metri, făcând legătura prin cele două perdele verzi între satele Brâncoveni și Ociogi.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Acțiunea a fost desfăşurată în cursul săptămânii trecute cu ajutorul persoanelor care beneficiază de ajutor social prin Legea 416/2001. Primarul localităţii, Ion Cheroiu, a declarat că această acţiune are scop ecologic, dar și estetic, drumul DC80 fiind cunoscut de localnici în trecut sub numele „prin plopi”.

„Prin această acțiune de plantare a celor 500 de puieți de plop dorim să readucem drumul comunal DC80 la frumusețea de odinioară. Plopii au fost plantați prin grija primăriei, vor fi udați, îngrijiți și monitorizați constant. În viitor, peste ani, pot ajunge la o înălțime de peste 20 de metri și vor asigura pe ambele sensuri de drum o perdea verde necesară pe acest drum, cât și umbra călătorilor pe timpul deplasărilor în timpul verii și protecție naturală împotriva viscolului pe timp de iarnă. Este o acțiune ecologică prin care ne dorim sensibilizarea cetățenilor din comuna Brâncoveni cu privire la plantarea de copaci necesari pentru un viitor curat”,
a declarat primarul Ion Cheroiu.

El a adăugat că acțiunea ecologică nu se va opri aici şi că, în perioada următoare, se vor mai planta puieți de plop și în zona străzii Bisericii din satul Mărgheni.

 
Alte articole din Comunitate:
950 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API