Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 20 martie 2017, ora: 10:44
facebook twitter Feed rss
 

Tricolorele mici, calificare obţinută dramatic. Nagy a contribuit la calificarea de la Campionatul European

Tricolorele mici, calificare obţinută dramatic. Nagy a contribuit la calificarea de la Campionatul European

Echipa naţională de tineret a României s-a calificat dramatic la Campionatul European ce se va desfăşura în această vară în Slovenia. Tricolorele mici au terminat pe locul al doilea în grupă, după Spania, graţie golaverajului, după ce în ultimul meci, cel cu Islanda, n-au reuşit decât o remiză, scor 22-22. Portarul de la LPS-CSM Slatina, Elena Nagy, a evoluat la turneul de calificare ce s-a desfăşurat în Spania.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Selecţionata tricoloră de tineret a obţinut greu calificarea la Campionatul European. După eşecul la limită din meciul cu Spania, scor 25-24, româncele au câştigat, la capătul unei evoluţii modeste, confruntarea cu Lituania, 31-26. Meciul decisiv, cel cu Islanda, a fost extrem de dificil, tricolorele fiind conduse chiar şi la cinci goluri. În cele din urmă, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, România obţinând in extremis biletul la Campionatul European din Slovenia.

Campionatul European se va desfăşura în perioada 27 iulie-6 august. Danemarca şi Rusia, finalistele ediţiei precedente, sunt calificate din oficiu la Campionatul European.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API