Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 19 martie 2017, ora: 13:18
facebook twitter Feed rss
 

Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul

Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul

Sâmbătă, magistrații Tribunalului Olt au admis solicitarea Parchetului Olt, și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului din comuna Izvoarele, care este acuzat de uciderea unui bărbat din aceeași localitate.

de Diana Berbecaru
diana.berbecaru@gazetanoua.ro

Vineri, procurorii l-au reținut pe George Ionel Dulcescu, de 29 de ani, din Izvoarele, sat Alimănești, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.


„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 5 martie 2017, în jurul orei 19.00-20.00, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul D.G.I i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feţei victimei N.G., în vârstă de 43 ani, lovitură în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit în zona posterioară a capului de suprafaţa betonată din faţa barului numitului „Sora Sandu”, din comuna Izvoarele, sat Alimăneşti, după care inculpatul a continuat să-i aplice mai multe lovituri de picior în zona capului şi în zona dorsală, cauzându-i leziuni victimei care au necesitat, iniţial, un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii, leziuni care au condus în final la decesul victimei în data de 16 martie 2017”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul Olt.


Inițial, bărbatul bătut a fost dus la Spitalul Slatina, apoi transferat la Craiova, iar la aproximativ zece zile de la agresiune acesta a decedat.


„Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.G. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei, contuziei şi dilacerării meningo-cerebrale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată”, mai spun procurorii olteni.
 

 
Alte articole din Eveniment:
832 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. ruda  20 martie 2017, 10:39
a fost trimis la slatina apoi la craiova cu cazatura dupa bicicleta.rusine politiei de la Izvoare-olt.nu a mai avut nici o sansa de supravietuire de cand a ajuns la craiova.pacat de copii ca au ramas orfani de mici .
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API