Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Joi, 30 martie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 19 martie 2017, ora: 13:18
facebook twitter Feed rss
 

Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul

Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul

Sâmbătă, magistrații Tribunalului Olt au admis solicitarea Parchetului Olt, și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului din comuna Izvoarele, care este acuzat de uciderea unui bărbat din aceeași localitate.

de Diana Berbecaru
diana.berbecaru@gazetanoua.ro

Vineri, procurorii l-au reținut pe George Ionel Dulcescu, de 29 de ani, din Izvoarele, sat Alimănești, pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.


„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 5 martie 2017, în jurul orei 19.00-20.00, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul D.G.I i-a aplicat o lovitură de pumn în zona feţei victimei N.G., în vârstă de 43 ani, lovitură în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit în zona posterioară a capului de suprafaţa betonată din faţa barului numitului „Sora Sandu”, din comuna Izvoarele, sat Alimăneşti, după care inculpatul a continuat să-i aplice mai multe lovituri de picior în zona capului şi în zona dorsală, cauzându-i leziuni victimei care au necesitat, iniţial, un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii, leziuni care au condus în final la decesul victimei în data de 16 martie 2017”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul Olt.


Inițial, bărbatul bătut a fost dus la Spitalul Slatina, apoi transferat la Craiova, iar la aproximativ zece zile de la agresiune acesta a decedat.


„Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.G. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei, contuziei şi dilacerării meningo-cerebrale. Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile de violenţă şi deces există legătură de cauzalitate directă, necondiţionată”, mai spun procurorii olteni.
 

 
Alte articole din Eveniment:
680 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. ruda  20 martie 2017, 10:39
a fost trimis la slatina apoi la craiova cu cazatura dupa bicicleta.rusine politiei de la Izvoare-olt.nu a mai avut nici o sansa de supravietuire de cand a ajuns la craiova.pacat de copii ca au ramas orfani de mici .
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Maidanezii din Caracal, capturaţi de o firmă din Bucureşti. Municipalitatea construieşte un adăpost în localitate
Căminele de bătrâni din Olt funcţionează aproape la capacitate maximă
Pescarul căutat de scafandri în Barajul Ipoteşti, fostul candidat PNL la primăria din comună
FOTO. Pescar căutat în barajul de pe Olt de la Ipoteşti, după ce a dispărut din barcă noaptea trecută (UPDATE)
Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul
Ion Pârvulescu: „Am fost unul dintre cei mai cinstiţi hoţi din fotbal“
Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API