Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Cultură » 17 martie 2017, ora: 13:22
facebook twitter Feed rss
 

Gheorghe Iorga revine în fruntea Direcţiei pentru Cultură Olt, până la organizarea unui nou concurs

Gheorghe Iorga revine în fruntea Direcţiei pentru Cultură Olt, până la organizarea unui nou concurs

Gheorghe Iorga a revenit la conducerea Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cultural Olt, după o pauză de mai bine de un an. El a fost numit director executiv cu delegaţie, prin ordinul ministrului Culturii, pentru o perioadă de şase luni, începând cu data de 7 martie, timp în care postul va fi scos la concurs.

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Mandatul directorului Iorga expiră la începutul lunii septembrie
Acesta îl înlocuieşte pe Cătălin Florin Andronăchescu, care a ocupat postul de director executiv tot cu delegaţie, din februarie 2016 şi până în prezent.

Contactat telefonic, directorul Gheorghe Iorga a declarat: „Orice promovare înseamnă şi responsabilitate. Conform Legii Ministerului Culturii, primul ordin de numire în funcţie este pe şase luni. Dacă nu se ocupă în aceste şase luni prin concurs, se prelungeşte încă trei luni şi, deci, un salariat în cadrul instituţiei are voie nouă luni să ocupe funcţia asta”.

Gheorghe Iorga a mai ocupat această funcţie, tot cu delegaţie, pe perioade de câte şase şi nouă luni care, însumate , numără vreo patru ani, în perioada 2009 - 2016. În ultimii doi ani, postul de director executiv al Direcţiei pentru Cultură a fost scos de patru ori la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, însă niciunul dintre candidaţii înscrişi la concurs nu a reuşit să treacă de proba scrisă a examenului.
 

 
Alte articole din Cultură:
475 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API