Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 17 martie 2017, ora: 12:40
facebook twitter Feed rss
 

DJST Olt se alătură protestelor de la nivel naţional. Angajaţii solicită aplicarea unitară a creşterilor salariale

DJST Olt se alătură protestelor de la nivel naţional. Angajaţii solicită aplicarea unitară a creşterilor salariale

Angajaţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Olt vor întrerupe, luni, activitatea, între orele 11.00-12.00, pentru a se alătura protestului organizat la nivel naţional. Angajaţii sunt nemulţumiţi de discriminările salariale, principala revendicare fiind aplicarea politicii unitare a creşterilor salariale.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Protestul organizat de către Sindicatul Naţional Sport şi Tineret se va desfăşura sub forma unei greve japoneze. Luni, între orele 11.00-12.00, angajaţii vor ieşi în faţa sediului instituţiei, pentru a-şi arăta nemulţumirea vizavi de politica neunitară de creşteri salariale.

„Sigur, ne alăturăm protestului organizat la nivel naţional. Vom ieşi în faţa sediului instituţiei şi vom face poze cu spatele la fotograf, pentru a evidenţia atitudinea pe care conducerea ministerului o are faţă de noi. Suntem trataţi de câţiva ani cu spatele. Această grevă japoneză este un prim pas al demersului nostru. Miercuri, reprezentanţii noştri se vor întâlni cu ministrul. Solicităm aplicarea legii unitare a creşterilor salariale. În alte sectoare se aplică, însă pe noi nimeni nu ne bagă în seamă”, a declarat Gabriela Jugănaru, consilier superior în cadrul DJST Olt.

Membrii Sindicatului Naţional Sport şi Tineret iau în calcul declanşarea conflictului colectiv de muncă, pichetarea MTS şi întreruperea activităţii până la soluţionarea revendicărilor.

Angajaţii solicită rezolvarea urgentă a următoarelor revendicări: politica neunitară de creşteri salariale şi neimplicarea conducerii în aplicarea corectă a dispoziţiilor Deciziei CCR nr.794/2016 şi a prevederilor HG 1/2017 (în practica stabilirii salariilor, dispoziţiile HG 1/2017 au intrat în conflict şi s-au suprapus cu alte prevederi legale, determinând inechităţi salariale în raport cu nivelul studiilor, activităţii profesionale şi al vechimii în muncă); soluţionarea cererilor de recalculare a drepturilor salariale şi reîncadrarea personalului pe funcţii corespunzătoare activităţii prestate.

 
Alte articole din Sport:
305 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API