Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Joi, 30 martie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 16 martie 2017, ora: 17:16
facebook twitter Feed rss
 

Şefia DSP Olt, râvnită de trei medici olteni

Şefia DSP Olt, râvnită de trei medici olteni

Trei nume sunt vehiculate că vor intra în cursa pentru postul de director executiv de la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Olt. Candidaţii îşi pot depune dosarele până cel târziu luni.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

După ce Victoriţa Diaconescu a ieşit la pensie, interimatul la nivelul DSP Olt este asigurat de medicul Talia Cincă. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru postul de conducere vacant de director de la nivelul a 16 direcţii de sănătate din ţară, printre care şi Oltul.

Acest post este râvnit de trei medici olteni. Astfel, se vehiculează că la acest concurs se vor înscrie Livia Teleu, medic în cadrul Compartimentului de Chirurgie Toracică al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, actualul director din fruntea DSP Olt, Talia Cincă, şi Andrei Iordache, care a condus în trecut această instituție. Niciunul nu a infirmat că se va înscrie la acest concurs, prima probă, cea scrisă, fiind programată pentru 5 aprilie, ora 10.00.

Talia Cincă este singura care declarat că se va înscrie la acest concurs.

„Încă nu m-am înscris la concurs, dar vreau să-mi depun dosarul. Bibliografia este mult mai stufoasă decât anul trecut. Încerc să depun, pentru că trebuie să mă prezint la un astfel de concurs, aşa procedează şi ceilalţi colegi din ţară”, a spus Talia Cincă.

În fruntea DSP Olt şi-ar dori să ajungă şi medicul Livia Teleu, care s-a înscris iniţial şi la concursul organizat anul trecut, dar nu s-a prezentat la proba scrisă.
Acesta nu s-a decis încă dacă se va înscrie sau nu, fiind convinsă că nu va avea timp să parcurgă cele cinci mii de pagini incluse în bibliografie.

„Nu m-am înscris la concurs, aş vrea să mă înscriu. Poate mă răzgândesc, este foarte mult de citit, sunt cinci mii de pagini şi totul trebuie ştiut foarte bine. Mă mai gândesc. Eu m-am înscris şi anul trecut, dar atunci nu m-am prezentat la proba scrisă, pentru că am fost implicată în campania electorală. Trebuie să ai timp să te pregăteşti pentru un astfel de concurs, care este foarte greu”, a spus Livia Teleu.

Fostul manager al SJU Slatina, Andrei Iordache, care a ocupat inclusiv funcţia de conducere din fruntea DSP Olt, nu a infirmat informaţia conform căreia s-ar fi înscris deja la acest concurs. Cert este că acesta a solicitat documente de la toate instituţiile pe la care a lucrat pentru a le ataşa la dosarul pe care ar urma să le depună la ANFP.

Ultima zi în care candidaţii îşi pot depune dosarele este luni, 20 martie.   

 
Alte articole din Sănătate:
1399 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Maidanezii din Caracal, capturaţi de o firmă din Bucureşti. Municipalitatea construieşte un adăpost în localitate
Căminele de bătrâni din Olt funcţionează aproape la capacitate maximă
Pescarul căutat de scafandri în Barajul Ipoteşti, fostul candidat PNL la primăria din comună
FOTO. Pescar căutat în barajul de pe Olt de la Ipoteşti, după ce a dispărut din barcă noaptea trecută (UPDATE)
Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul
Ion Pârvulescu: „Am fost unul dintre cei mai cinstiţi hoţi din fotbal“
Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API