Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Învăţământ » 16 martie 2017, ora: 13:42
facebook twitter Feed rss
 

Niciun dosar de înscriere depus la concursul pentru adjuncţii ISJ Olt. Surse: Una dintre fostele adjunctele „tehnocrate” ar vrea înapoi pe post

Niciun dosar de înscriere depus la concursul pentru adjuncţii ISJ Olt. Surse: Una dintre fostele adjunctele „tehnocrate” ar vrea înapoi pe post

Nicio persoană nu s-a înscris la concursul pentru ocuparea celor două funcţii de inspector general adjunct al ISJ Olt, cu două zile înainte de expirarea termenului limită de înscriere. Surse ALDE au declarat pentru Gazeta Nouă că printre persoanele care şi-au manifestat intenţia de a participa la concursul organizat de Ministerul Educaţiei se numără şi Arina Georgescu, fostă ocupantă al unuia dintre posturi prin numire de către fostul Guvern Tehnocrat.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

20 martie, ora 16.00, este termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere la concursul pentru ocupare celor două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct. Cu două zile lucrătoare înainte de expirarea termenului, joi şi vineri, nimeni nu s-a înscris la concurs, au declarat reprezentanţii ISJ Olt pentru Gazeta Nouă.

La acest concurs poate participa personalul didactic care face parte din Corpul Naţional al Experţilor în Managementul Educaţional, absolvent de studii superioare, titular în învăţământ şi cu gradul I sau titlul ştiinţific de doctor, cu o vechime în învăţământul preuniversitar de minimum opt ani şi fără sancţiuni disciplinare în anul şcolar curent. Cei care râvnesc cele două posturi din fruntea învăţământului oltean trebuie să îndeplinească cumulativ aceste condiţii.

Cei declaraţi admişi după validarea dosarelor vor fi nevoiţi să susţină probele de concurs ce vor fi organizate în perioada 3-11 aprilie, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Surse ALDE Olt au declarat, pentru Gazeta Nouă, că printre cei care ţintesc aceste posturi se numără şi Arina Georgescu, care a ocupat pentru o scurtă perioadă unul dintre posturi prin numirea făcută de către Guvernul Cioloş. Arina Georgescu le-ar putea avea ca adversare pe Marian Gheorghe şi Florica Grecu, actualele ocupante ale acestor posturi.

 
Alte articole din Învăţământ:
1023 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API