Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Joi, 30 martie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 15 martie 2017, ora: 15:27
facebook twitter Feed rss
 

Bursa generală a locurilor de muncă, pe 7 aprilie, la Slatina şi Caracal

Bursa locurilor de muncă se va desfăşura atât la Slatina, cât şi la Caracal

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi pe 7 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Olt. Evenimentul se va desfăşura atât în municipiul Slatina (Casa de Cultură a Sindicatelor), cât şi în municipiul Caracal (foaierul Teatrului Naţional).

de Ilie Bîzoi
redactia@gazetanoua.ro

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Olt, evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Până miercuri, 15 martie, la ora prânzului, îşi anunţaseră prezenţa la eveniment doar doi angajatori, care oferă aproximativ 20 de locuri de muncă.

„Până la această dată au fost contactaţi 60 de agenţi economici, din care doi au confirmat participarea, cu un număr de 16 locuri de muncă vacante”, a precizat Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt.

Angajatorii care şi-au anunţat participarea la Bursă caută: inginer în construcţii, maistru , finisor, frigotehnist, electronist şi muncitori necalificaţi. Reprezentanţii AJOFM Olt sunt convinşi, însă, că în ziua Bursei vor fi prezenţi mulţi angajatori cu un număr mai mare de locuri de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau le pot transmite atât pe adresa de e-mail a instituţiei ajofm@ot.anofm.ro, cât şi pe fax 0249/432.276.

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată în 2015 au fost încadrate119 persoane, din care 66 la Slatina şi 53 la Caracal, în timp ce la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2014 au fost oferite 285 locuri de muncă vacante, fiind încadrate 94 de persoane.


 

 
Alte articole din Comunitate:
221 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Maidanezii din Caracal, capturaţi de o firmă din Bucureşti. Municipalitatea construieşte un adăpost în localitate
Căminele de bătrâni din Olt funcţionează aproape la capacitate maximă
Pescarul căutat de scafandri în Barajul Ipoteşti, fostul candidat PNL la primăria din comună
FOTO. Pescar căutat în barajul de pe Olt de la Ipoteşti, după ce a dispărut din barcă noaptea trecută (UPDATE)
Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul
Ion Pârvulescu: „Am fost unul dintre cei mai cinstiţi hoţi din fotbal“
Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API