Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 15 martie 2017, ora: 11:38
facebook twitter Feed rss
 

Pătuleanu revine pe teren, după operaţia de ruptură de ligamente

Pătuleanu revine pe teren, după operaţia de ruptură de ligamente

Jucătoare cu experienţă la nivelul primului eşalon handbalistic, slătineanca Mihaela Pătuleanu revine pe teren după intervenţia chirurgicală de ruptură de ligamente. Handbalista din linia de nouă metri nu a apucat să evolueze în jocurile oficiale, după transferul din vară, aceasta accidentându-se la scurt timp după sosirea la CSM Slatina. Recuperarea a decurs bine, iar din această săptămână a început pregătirea alături de celelalte componente ale lotului.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Jucătoarele accidentate din lotul grupării CSM Slatina revin la antrenamente. Mihaela Pătuleanu, care a suferit o intervenţie chirurgicală de ruptură de ligamente, se poate antrena alături de echipă. De asemenea, pivotul Lorena Ostase este refăcută în totalitate, în urma controlului medical efectuat aceasta fiind declarată aptă de a intra la meciuri. Singura care nu a primit undă verde pentru a urma programul de pregătire al echipei este pivotul Cristina Cojocaru.

„Pătuleanu şi Ostase au fost la control, totul este bine, intră la antrenamente. Cojocaru, în schimb, mai are nevoie de două săptămâni”, a precizat Victorina Bora, antrenorul echipei de handbal CSM Slatina.

În această perioadă, slătinencele au un program de pregătire cu două antrenamente pe zi. De asemenea, se încearcă perfectarea unor amicale cu echipe din Liga Naţională, având în vedere faptul că CSM Slatina are meci programat tocmai pe data de 2 aprilie, în deplasare, cu CSU Reşiţa.

Pe primul loc în clasamentul seriei, CSM Slatina este la un pas de promovarea în Liga Naţională, obiectivul fiind în mare parte atins după victoria cu CS Minaur Baia Mare.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API