Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Joi, 30 martie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Unimineral Agregate Noua
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 15 martie 2017, ora: 11:30
facebook twitter Feed rss
 

Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) din cadrul Primăriei Slatina analizează solicitările depuse pentru tichetele sociale de Paște, după ce la acţiunea anterioară, desfăşurată de municipalitate în preajma Crăciunului, au existat cazuri în care beneficiarii au depus mai multe cereri, în diverse puncte din oraş.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Reprezentanţii Primăriei Slatina au declarat că încă se analizează cererile depuse de slătineni pentru primirea de tichete sociale, după ce anul trecut au existat cazuri de persoane care au depus mai multe cereri, în diverse locuri amenajate de autorităţi pe raza municipiului. Municipalitatea asigură, însă, că procedurile vor fi finalizate la timp, astfel încât beneficiarii să primească tichetele sociale înainte de Sărbătorile Pascale.

„Până la finele acestei luni sigur va începe acțiunea de distribuirea a tichetelor sociale. Precizăm că cine nu e găsit acasă de poștaș trebuie să vină la Oficiul Poștal sau, în ultimă instanță, va trebui să se prezinte la sediul Direcţiei Protecţie şi Asistență Socială de lângă Piața Frații Buzești”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea.

Beneficiarii tichetelor sociale în valoare de 100 lei, emise de Primăria Slatina, sunt: persoanele cu handicap grav sau accentuat și, respectiv, pensionari - fără a se ţine seama de vârstă şi tip de pensie, dar ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii și/sau venituri nete cumulate, sunt cel mult egale cu 1.000 lei/lună, plafonul fiind ridicat de la 800 lei/lună.

Tichetele sociale, în valoare de 100 lei, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Reamintim că aceste tichete sociale vor se acordă de două ori pe an: cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte.

Tichetele sociale vor fi puse gratuit la dispoziția cetățenilor, beneficiarii urmând să le primească direct la domiciliu, prin intermediul poștei, în luna dinaintea evenimentului ce urmează a fi sărbătorit.

 
Alte articole din Social:
367 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Arsanoiu Robert  15 martie 2017, 12:21
Dubios sa faci mai mult de o cerere la DPAS ptr. mai multe tichete,cine a facut asa ceva îi cred proști senili pe birocrații de la DPAS.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Ionuţ Jifcu

Deci nu este bine nici că va fi retrasă ordonanța, din ce văd pe la TV și pe site-urile de socializare? Eu zic că cel mai bine e să revină Guvernul Cioloș pentru că parcă despre asta au fost protestele astea, până la urmă... Eu nu cred că mai trăim în democrație, dacă votul unor milioane de oameni e răsturnat de câteva ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Maidanezii din Caracal, capturaţi de o firmă din Bucureşti. Municipalitatea construieşte un adăpost în localitate
Căminele de bătrâni din Olt funcţionează aproape la capacitate maximă
Pescarul căutat de scafandri în Barajul Ipoteşti, fostul candidat PNL la primăria din comună
FOTO. Pescar căutat în barajul de pe Olt de la Ipoteşti, după ce a dispărut din barcă noaptea trecută (UPDATE)
Arest preventiv pentru bărbatul din Izvoarele, care și-a omorât consăteanul
Ion Pârvulescu: „Am fost unul dintre cei mai cinstiţi hoţi din fotbal“
Cererile pentru tichetele sociale de Paște, în analiză, după ce de Crăciun unii beneficiari au depus mai multe solicitări

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API