Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 13 martie 2017, ora: 15:45
facebook twitter Feed rss
 

DIICOT Olt are un nou șef. Alexandru Dragomir, delegat pe funcția de conducere

DIICOT Olt are un nou șef. Alexandru Dragomir, delegat pe funcția de conducere

Alexandru Dragomir este noul procuror-șef al DIICOT - Biroul Teritorial Olt, începând de luni, 13 martie. Acesta îl înlocuiește pe Claudiu Negrilă, cel care a fost șeful biroului timp de mai bine de șapte ani.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Începând din această săptămână, DIICOT Olt are o nouă conducere. Alexandru Dragomir a fost delegat pe funcție de conducere prin ordinul procurorului general, la propunerea șefului Structurii Centrale a DIICOT.

Dragomir, în vârstă de 43 de ani, este procuror din 1997, timp în care a activat în cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Oravița, până în 2000, apoi în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În 2007 a ocupat funcția de prim-procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet, iar din iunie 2008 este procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Olt.

Fostul șef, Claudiu Negrilă, va activa în continuare în cadrul DIICOT Olt. Cel mai de răsunet dosar instrumentat de acesta este cel în care este cercetat omul de afaceri Cristian Burci, pentru devalizarea Romvag Caracal. Burci a fost reținut 24 de ore, prejudiciul adus de afacerist bugetului statului și fabricii unde lucrau peste 4.000 de olteni fiind calculat la aproximativ opt milioane de euro.

 

Un alt dosar instrumentat de DIICOT Olt, care a devenit model de bună practică, este cel de trafic de persoane din Caracal, în care, pentru prima dată, au fost cercetați și condamnați clienții unei rețele de proxenetism - beneficiari de servicii sexuale de la persoane victime ale traficului de persoane.

 

 

 

 

 
Alte articole din Eveniment:
1734 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:




Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API