Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 12 martie 2017, ora: 14:57
facebook twitter Feed rss
 

Programările online la Înmatriculări au ajuns până în luna iulie

Programările online la Înmatriculări au ajuns până în luna iulie

Proprietarii de autoturisme din judeţul Olt au luat cu asalt site-ul Prefecturii Olt şi s-au programat online pentru a-şi înmatricula maşinile, fiind epuizate rezervările până la jumătatea lunii iulie.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit site-ului Prefecturii Olt, oltenii care vor să-şi înmatriculeze autoturismele s-au programat chiar până în luna iulie, prima dată liberă fiind 14 iulie.

Aplicația pentru programarea online la Permise şi Înmatriculări a putut fi deja accesată, încă din 28 februarie, de pe pagina de internet a Instituției Prefectului - Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării, beneficiarii să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între 8.30 - 09.30, la ghișeul nr. 2; lunea și miercurea, între 8.30 - 16.00, la ghișeul nr. 3 (ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții).

Introducerea noului sistem de programare online va duce la eliminarea actualului sistem, implementat chiar de la 1 februarie, de programare prin e-ticketing.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că cetăţenii care nu acces la internet sau nu ştiu să folosească PC-ul se pot prezenta la sediul SPCRPCIV Olt vor fi programaţi de angajaţii serviciului.

 
Alte articole din Actualitate:
532 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. marian  13 martie 2017, 08:13
o bataie de joc , inainte da poate astepta omul 1-2 zile si inmatricula masina, acum stam luni de zile . Oare e mai bine asa ? Asa vedeti dumneavoastrea rezolvarea domnule Prefect ? Rusine!!!
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API