Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Miercuri, 24 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 10 martie 2017, ora: 16:10
facebook twitter Feed rss
 

Mihai Niţă, despre viitorul subprefect de Olt: „Este foarte posibil să fie Radu Ioniţă, dar şi altă persoană”

Mihai Niţă, despre viitorul subprefect de Olt: „Este foarte posibil să fie Radu Ioniţă, dar şi altă persoană”

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a confirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe postul de subprefect de Olt va fi o persoană susţinută de partidul său.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Niţă a afirmat că prima şansă o are consilierul local de la Slatina, Radu Ioniţă, în prezent co-preşedinte al organizaţiei locale a ALDE.

Liderul ALDE a adăugat că, până acum, nu s-a făcut schimbarea de subprefecţi din „motive tehnice”. Mai exact, persoana susţinută de partid nu îndeplineşte principalul criteriu pentru numire - să fie funcţionar public. Această condiţie ar putea fi îndeplinită prin angajarea într-o instituţie publică deconcentrată. De asemenea, liderii ALDE speră şi ca legea să fie modificată, iar prefecţii şi subprefecţii să nu mai fie consideraţi înalţi funcţionari publici.

„Este adevărat că s-a discutat problema de a ocupa funcţia de subprefect cu o persoană susţinută de partidul ALDE. Încă nu s-au clarificat lucrurile pentru că trebuie să îndeplineşti nişte condiţii - trebuie să fii funcţionar public sau fost parlamentar cu mandat întreg - ca să poţi exercita această funcţie şi mai durează. Îşi doresc mai mulţi ca să fie subprefect, pentru că ALDE nu este format din trei persoane, avem oameni bine pregătiţi care să facă această muncă. Eu am spus de câteva ori că este foarte posibil să fie Radu Ioniţă sau poate şi altă persoană”,
a declarat Mihai Niţă.

 
Alte articole din Comunitate:
940 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. slatina  13 martie 2017, 09:56
Sustin Radu Ionita
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API