Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Duminică, 28 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Politică » 2 martie 2017, ora: 13:04
facebook twitter Feed rss
 

Marius Bălașa, candidatul liberalilor la Primăria Slatina, a plecat la ALDE. Președintele PNL Olt: „Nu cred că noi avem o problemă”

Marius Bălașa, candidatul liberalilor la Primăria Slatina, a plecat la ALDE. Președintele PNL Olt: „Nu cred că noi avem o problemă”

După ce șefele organizațiilor OFL Olt și Slatina, Dalia Cîrstea și Arina Georgescu, au plecat la ALDE, zilele acestea, candidatul PNL la fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, Marius Bălașa, și consilierul local Mihai Cîrloganu au făcut același gest.

de Diana Berbecaru
diana.berbecaru@gazetanoua.ro

Marius Bălașa, candidatul PNL pentru funcția de primar al Slatinei, a confirmat plecarea din PNL, spunând că are foarte multe nemulțumiri, dacă că deocamdată nu le face publice.

„Pot confirma înscrierea în ALDE. Legat de motivele plecării din PNL, da, am ceva de spus, dar o voi face, la momentul potrivit, într-o conferință de presă”,
a declarat Marius Bălașa.

Președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, spune că nu deplânge plecările din partid, încercând să pună totul pe seama oportunismului, nicidecum să recunoască degringolada din propria ogradă.

„Orice plecare dintr-un partid, oricare ar fi acel partid, reprezintă o pierdere. Un lucru este cert, oamenii pleacă acolo unde cred ei că se regăsesc. Ce-i deranjant este că nimeni nu mai crede în doctrină, în principii, toți pleacă de la un partid la altul atunci când cred ei de cuviință și sunt liberi să o facă. Un lucru este cert, se demonstrează că în Partidul Național Liber rămân cei care cred în adevăratele valori liberale. Probabil nu vor fi ultimele dezertări, nu sunt nici primele, nici ultimele. Nu cred că noi (PNL Olt - n.red.) avem o problemă, cred că societatea are o problemă. Nu este nici prima organizație, nici ultima din care pleacă oameni, se întâmplă în toată țara. Cu siguranță, pe noi ne-au pus pe gânduri aceste plecări și cei care vor conduce organizația județeană vor lua în calcul dacă vreodată vor mai primi în rândurile Partidului Național Liberal oameni care au făcut politică în alte partide, pentru că cine a trădat o dată o va face de fiecare dată”,
a declarat Gigel Știrbu.

Mai mult decât atât, președintele Partidului Național Liberal Olt consideră că nu are nicio vină și că nimeni nu-i poate reproșa ceva.

„Îmi pare rău că am investit încredere și cred că nimeni, niciodată, nu are ce să-mi reproșeze. Nu sunt nici mâhnit, nici bucuros, sunt oarecum indiferent pentru că așa este în viață, unii vin, alții pleacă. Dintr-o anumită perspectivă umană, înțeleg gestul lor”, a adăugat deputatul liberal.

 
Alte articole din Politică:
1930 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Victor  3 martie 2017, 07:38
O sa ramii singur gigele!8
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API