Administraţie

Foto Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Paşte. Voucherele în valoare de 150 de lei vor ajunge prin intermediul Poştei Române

Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Paşte. Voucherele în valoare de 150 de lei vor ajunge prin intermediul Poştei Române

Pensionarii cu venituri reduse, persoanele cu handicap, beneficiarii de venit minim de incluziune cu vârsta peste 65 de ani primesc, în această perioadă, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, tichetele sociale acordate anual de către Primăria Municipiului Slatina. Valoarea acestora este de 150 de lei.

 

Foto Slatina devine pionier în gestionarea deșeurilor: Primul oraș din România cu colectare selectivă prin sistem underground

Slatina devine pionier în gestionarea deșeurilor: Primul oraș din România cu colectare selectivă prin sistem underground

Slatina va fi primul oraș din România care va implementa sistemul selectiv de colectare a gunoiului (menajer, plastic, hârtie, sticlă și biodegradabil) și un sistem de gestionare a deșeurilor underground, bazat pe principiul „plătești cât arunci”, cu cititoare inteligente, transmite primarul Emil Moţ.


Învăţământ

Foto Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian”, la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari

Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian”, la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari

Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian” Slatina vor participa la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari. Timp de cinci zile, concurenţii vor fi suspuşi unor probe practice, iar cel mai bun se va califica la faza internațională a competiției care se va desfășura în septembrie, în Franța, la Lyon. Participarea celor doi în această competiţie se datorează implementării  proiectului Education for Sustainable Cooking.

 

Foto Etapa judeţeană a concursului „Ştiu şi aplic”, desfăşurată la Liceul „Alexe Marin” Slatina. Ei sunt elevii care vor reprezenta Oltul la faţa naţională (FOTO)

Etapa judeţeană a concursului „Ştiu şi aplic”, desfăşurată la Liceul „Alexe Marin” Slatina. Ei sunt elevii care vor reprezenta Oltul la faţa naţională (FOTO)

Etapa județeană a concursului național tehnic de securitate și sănătate în muncă „Ştiu şi aplic” s-a desfăşurat, sâmbătă, la Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina. În urma competiţiei, au fost desemnaţi elevii care vor reprezenta judeţul la faza naţională care se desfăşoară la Iaşi.